Click aici pentru LICHIDARI DE STOC

Amenajarea casei în stil scandinav – Conceptul Hygge

Amenajarea casei în stil scandinav – Conceptul Hygge

Less is more!
Calitate, nu cantitate!
Minimalism, nu încărcat!

 

Hygge este un trend care de ceva timp străbate întreaga lume: o filosofie de viață universală care promite experiențe cu adevărat trăite!

Un stil de viață despre alegerea conștientă de a participa în toate activitățile vieții, Stilul Hygge este filosofia de viață daneză care se caracterizează prin bunăstare personală și fericire în orice aspect al vieții, de la amenajarea casei la hobby-uri.
Ideea de hygge lifestyle a devenit cu adevărat populară odată cu lansarea cărții "Mica enciclopedie Hygge: Rețeta daneza a fericirii" a autorului Meik Wiking.

Transpus în amenajarea interiorului casei tale, stilul hygge vorbește despre un design ce trebuie să transmită o stare de relaxare și confort totale: acel interior nordic personalizat care pune accentul pe micile bucurii ale vieții și care induce o stare de bine permanentă.
Iți propunem să-ți personalizezi căminul cu acele elemente simple și în care te regăsești, dar care aduc bucurie și o stare de liniște permanentă.
Obiectele home deco sunt menite să dea acel touch personal casei tale, de la o măsuță de cafea simpla la diverse decorațiuni și corpuri de iluminat.
Hygge înseamnă să trăiești momentul, să te bucuri de ceea ce te înconjoară și să transmiți acest lucru, să-l împărtășești cu ceilalți.
Ce modalitate mai bună decât a amenaja căminul tău într-un mod care te bucura și îți ofera liniște, armonie, împlinire, atât ție, cât și celor care îi trec pragul.
Nu trebuie să ai o casă de revistă sau să aloci investiții semnificative pentru a te bucura de Hygge.
Dacă spațiul nu-ți permite și nici bugetul alocat, îți propunem să construiești colturi hygge, delimitând un anumit spațiu cu lemn ori cu material textil sau creând de exemplu, un loc de stat la geam sau un loc pe balcon, amenajat cat mai comod, cu elemente simple, care îți induc o stare de bine și armonie. Nu uita, starea de bine este într-o camera sau într-un colt în care ne place să stăm și să ne petrecem timpul cu oamenii care ne sunt dragi.

Variantele de mic mobilier din oferta Dekos pe care le poți folosi pentru conturarea unui spațiu în stil scandinav sunt ofertante:

 

Set 3 masute de cafea, Mileo


Masuta plabila cu tavita de servire, Smart


Masuta cafea rotunda, cadru medalic


Taburet patrat, Carre


Raft perete, metalic, hexagonal

Găsești mai multe opțiuni aici.

  
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0755131023 office@dekos.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!